Για περισσότερα από 30 χρόνια η Andreani δραστηριοποιείται στον τομέα των αναρτήσεων βελτιώνοντας τα προϊόντα κορυφαίων εταιρειών του χώρου όπως η Öhlins, η WP και η Marzocchi.

    ANDREANI

    Το 1988 μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια επιτυχιών στο Motocross World, ο Giuseppe Andreani  δημιουργεί την WP Italy και γίνεται ο αποκλειστικός εισαγωγέας των ολλανδικών αναρτήσεων στην Ιταλία. Στις αρχές του 2004, μετά τη συμφωνία που υπεγράφη με τη Marzocchi για την αποκλειστική διανομή στην Ιταλία των περίφημων πιρουνιών εκτός δρόμου, δημιουργείται ο Όμιλος Andreani.

    Στις αρχές του 2005 γίνεται ένα τεράστιο βήμα εξέλιξης, όταν ο Όμιλος Andreani υπογράφει σημαντική συμφωνία με την Öhlins, έναν παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των αναρτήσεων, και ξεκινάει την πορεία του στους αγώνες ταχύτητας, motocross, enduro και motard. Ταυτόχρονα, θα επεκτείνει τον δικό της τομέα ενδιαφέροντος με την αποκλειστική παραγωγή μηχανημάτων για την βελτίωση των αναρτήσεων και με τη διανομή στην Ιταλία πιο διάσημων εμπορικών σημάτων στη βιομηχανία μοτοσυκλετών, συμπεριλαμβανομένων των Termignoni και Regina Chain, επεκτείνοντας περαιτέρω τους ορίζοντές της εταιρείας σε τομείς αφιερωμένους στον κόσμο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας.

    Για περισσότερα από 30 χρόνια η Andreani δραστηριοποιείται στον τομέα των αναρτήσεων βελτιώνοντας τα προϊόντα κορυφαίων εταιρειών του χώρου όπως η Öhlins, η WP και η Marzocchi. Η απόδειξη της αποτελεσματικότητας των προϊόντων και της ικανότητας των μηχανικών της είναι η συμμετοχή σε αγώνες παγκοσμίου επιπέδου στο πλευρό ομάδων που πρωταγωνιστούν όπως Suzuki, Yamaha, Honda, Kawasaki και Aprilia.  Εξειδικευμένοι τεχνικοί επανδρώνουν έναν στόλο οχημάτων που βρίσκεται στην πίστα και δίνει λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αφορά τις αναρτήσεις χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένη τεχνολογία.

    Όλη η εμπειρία που αποκτήθηκε στην πίστα μεταδίδεται στα τμήματα της εταιρείας και διατίθεται στα κέντρα εξυπηρέτησής της, προκειμένου να παρέχει στον τελικό χρήστη αποκλειστικές, προσαρμοσμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πριν και μετά την πώληση.
      

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)